Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





dijous, 20 de novembre del 2008

VIURE SOLA

Avui a “LA VANGUARDIA” en l’apartat Tendències parlava de què les dones en l’actualitat prefereixen emancipar-se i viure pel seu compte sense conviure amb una parella masculina, és a dir: marit, company, nòvio, etc … i altres rols que pugui tenir el sexe masculí.

Tot i així no es tanquen a tenir relació amb els homes, sols que cadascú a casa seva. Les dones volen sentir-se vives, per això renuncien voluntariament a la vida considerada tradicional, posant per davant els pròpis desitjos de llibertat, a estar lligades a l’altre, tot i que aquesta decisió els afecti tant a temes monetaris com a la visió que té la societat davant a la forma de vida que han triat.

Actualment jo també visc sola, i en aquests moments no canvio la vida que emprés, ja que com li vaig dir a un amic, hem sento satisfeta de decidir el que és important per mi.
El complicat en l’actualitat es trobar lloguers que es puguin abonar en un sol sou, i que la societat no està pensada per als anoments “singles” i encara menys si són dones.

Tot arribarà. Ja que la dona és qui talla el bacallà, tant en l’àmbit domèstic com social.


Mireia Flos

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona