Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





dimecres, 21 d’octubre del 2009

EXPOSICIÓ DE MANDALAS de Maria Rosa Ureña


Us convidem a visitar l'exposició de MANDALAS de la Maria Rosa Ureña. Espot visitar del 28 de setembre al primer de desembre del 2009, a la Salad'Exposicions de Kutxa (La Caja de Guipúzcoa), Travessera de Dalt número56.L'horari de visita és de dilluns a dijous de 9:15 a les 14:00 hores i ales tardes de les 16:00 a les 17:45 hores. Els divendres només es potvisitar pel matí fins a les 14:30 hores.

La Maria Rosa Ureña es companya i col.laboradora d'aquest bloc i a través dels seus Mandalas ens posa a les mans un univers de colors.La Maria Rosa va néixer a la nostra ciutat i viu al Coll on és l'ànima de la Vocalia de Dones de l'AVV Coll-Vallcarca.

Com es diu en el programa de mà de l'exposició" "fa tres anys vaig descobrir el món dels MANDALAS, realment em van fascinar, és una activitat molt creativa, lúdica, terapéutica i molt gratificant que recomano a tothom. És un instrument totalment vàlid per a combatre l'stress i posar harmonia, pau i equilibri a les nostres vides"

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona