Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





diumenge, 7 de desembre del 2008

Poesia AMATEUR

S A R A,
quin nom més bonic,
bíblic, femení,
tú el portaras amb gràcia
i seras com una estrella
emanant amor i un perfum
de nena bella.
Quina il·lusió em fa veure't
Seras com la teva mare?
T'assemblaras al teu pare?
Siguis com sigues,
la més maca, la més bona.
Somnio amb tú molt sovint i ja et sento propera,
t'acaronaré en els meus braços,
amb cor silenciós i tendre.
Quin goig viure l'experiència
d'el començar una vida,
espurna de llum per a tots
la filla de la meva filla.
Don gràcies al bon Déu ,
per fer-m'ho viure tres vegadas
i tanmateix les que vinguin
plenes de felicitat i amor.
Fins aviat princesa meva,
no ens posarem molt nerviosos,
I.......prepara't
Si ets tan feliç dins la mare,
quan arribis aquest món,
més ho seras amb els pares.
Molts petons angelet meu.
L'àvia Maria Lluïsa

CUINA

Us faig arribar aquesta recepte molt adient per a la vigília de Nadal i no omplir massa la panxa....

RAPE ALANGOSTADO
(para 4 personas)
600 u 800 gr. de rape
30 gr. de pimentón dulce
limón
perejil
Quitar la espina central del rape, dejando dos filetes alargados y seguidamente atarlos.
Sazonarlos y pasarlos por el pimentón.
Ya preparados ponerlos en una lata de horno o cazuela sin agua, meterlos al horno regular unos 20 minutos. (horno medio). DEPENDE DEL HORNO, HAY QUE VIGILAR UN POQUITO.
A los 10 minutos se les da la vuelta. Hay que sacar el agua que suelta. Una vez cocido, sacar otra vez el agua que ha desprendido para terminar la cocción y dejar enfriar completamente (mientras se va enfriando, aún suelta más agua. (También hay que retirarla).
A la hora de servir se puede hacer cortado en rodajas y adornado con limón y perejil.
En la salsera presentar la salsa deseada, mayonesa, tártara, romesco, etc.
IMPORTANTE: La precaución de sacar el agua es sumamente importante, ya que de éste modo nos queda el rape más fuerte o consistente, más parecido a la langosta.
Major prepararlo el dia anterior.
Bon apetit!
Maria Lluïsa Pena

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona