Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





dijous, 15 de gener del 2009

"EXPERIÈNCIA"

El dimarts dia 13 d'aquest mes de gener,un grup de dones del curs de comunicació, guiades i asesorades, com sempre per la nostra professora, la Sara Reñé ens vam trobar a la Biblioteca Jaume Fuster per seguidament agafar l'autobús i acudir a Ràdio Gràcia a on haviem d'explicar les experiències viscudes en l'esmentat curs.
Només trobar-nos, totes teniem un somriure. Hem format un grup de dones amb inquietuds culturals, i encara que entre algunas som molt diferents, impera el respecte i "bon rotllo".
Vam arribar a Ràdio Gràcia i un cop assegudes en aquella habitació insonoritzada, es notava en l'ambient que la majoria de nosaltres restava un tant nervioses.
Gràcies a l'assesorament de la Conxa García i la seva experiència, vam sortir d'algun entrebanc que va sorgir al principi, després ens trantilitzarem i la entrevista a la Remei Sipi es va desenvolupar d'una manera més fluida.
En resum, era la primera vegada que parlavam per la ràdio i la veritat és que em va agradar força, a l'igual que a les meves companyes.
La Mireia ens va conduir molt bé i des d'aquí li vull donar les gràcies.
Fins aviat!
Maria Lluïsa Pena

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona