Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





dijous, 21 de maig del 2009

PARTICIPACIÓ II CONGRÉS

OPINIÓ
A l’Octubre se celebrarà el II Congrés de Dones de Barcelona amb el títol “Les dones com a agents de transformació de la ciutat”. Durant els mesos previs s’està duent a terme un procés participatiu pels districtes de Barcelona.

A Gràcia,es faran tres tallers, oberts a tothom, sobre tres dels eixos temàtics del Congrés: Cultura (27 de maig al C.C. La Sedeta), Temps i Treballs (3 de juny a la Seu del Districte) i Espai públic i vida quotidiana (10 de juny al C.C del Coll). La participació de les dones dels barris pot aportar al debat una visió de la realitat de cada territori i de les diferents situacions socials, econòmiques i culturals que conviuen a Barcelona. A més, el treball dels col·lectius i entitats de dones de cada districte ha de contribuir a aprofundir i concretar la discussió dels temes que es plantegen.

Al Congrés, hi han d’esser presents no només els discursos, sovint massa teòrics, que es fan des de les esferes polítiques i acadèmiques sinó també la diversitat de perspectives i treballs que s’aporten des dels barris. Només així es faran visibles les transformacions que s’han fet, es fan i es poden fer en cada racó de ciutat.


Sara Reñé

SEMINARI PERMANENT DE DONES COMUNICADORES

PENSEM BARRI, PENSEM CIUTAT

Obert a totes les dones que han participat en els Tallers de Dones Comunicadores de Gràcia

  • Dilluns, 25 de Maig a les 6h de la tarda a la Biblioteca Vila de Gràcia,Torrent de l'Olla, 104
  • Dijous 25 de Juny a les 6h de la tarda a la Biblioteca Vila de Gràcia, Torrent de l'Olla, 104

Organitzen: PIAD de Gràcia, Teleduca, AVV Vila de Gràcia.

TALLERS PARTICIPATIUS A GRÀCIA DEL II CONGRÉS DE DONES DE BARCELONA




TALLERS PARTICIPATIUS A GRÀCIA :
  1. CULTURA: 27 de maig a les 19,30 al centre Cívic de la Sedeta, c/ Sicília 321.

  2. TEMPS I TREBALLS : 3 de juny a les 18,00 a la seu del Districte de Gràcia, Plaça de la Vila de Gràcia, 2.

  3. ESPAI PÚBLIC I VIDA QUOTIDIANA, 10 juny a les 18,00 al Centre Cívic del Coll , c/Aldea, 15. ESPAI

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona