Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





dimarts, 10 de març del 2009

Agraïment

Ahir va ser un dia per a recordar. Recordar els moments que vam viure,escoltant a totes les participants i comunicadores dels diferents districtes que hi van participar.
Es reconfortant comprovar que hi ha moltíssimes dones amb inquietuds, que volen expresar els seus criteris, la tasca feta, la pendent, les il·lusions i un munt de sentiments que es perceptible que brollen, només observant les cares, més d'una, encesa, els ulls brillants i el ímpetu i el convenciment que hi posen en les seves exposicions oratòries.
Però com no deixo de ser comunicadora de Gràcia, del curs que vam fer amb la Sara Reñé a la Biblioteca Jaume Fuster, vull, si em permeteu, felicitar a la meva companya Rosa Martin per la seva ponencia, la seva força al dir les paraules ens va demostrar que és una oradora nata i plena de posibilitats. Enhorabona Rosa!.
Així mateix, vull fer menció de la nostra professora, la Sara Reñé, que ha portat el curs d'una manera immillorable i de la qual hem après tantes coses. Faig extensiu el meu agraïment a la Conxa Garcia, a la Lidia, que amb el seu "savoir fer", simpatía, amabilitat, en una paraula, humanitat i dedicació, han fet que unes quantes dones, un tant despreocupades per alguns temes,(potser seria millor parlar concretament de mi) ens involucressim amb molts dels temes que afecten a la nostra Gràcia.
M'agradaria fer menció de la bona organització d'aquesta efemèride. Va estar perfecte. Enhorabona!
A la resta de companyes els hi dono les gràcies pel seu companyerisme, la bona voluntat i el positivisme amb el qual m'han regalat estones molt positives per a mí.
Gràcies companyes!
A reveure! Espero que sigui molt aviat!
Maria Lluïsa Pena

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona