Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





dilluns, 24 de novembre del 2008

Consumisme

S’HA DE DIR QUE TOTHOM ES QUEIXA DE LA CRISI. Hi ha una crisi, si, però cal que ens preguntem, raonem, meditem,.. no sols són culpables els bancs, les immobiliàries, les constructores i constructors,.. Nosaltres també hem contribuït i Montfort en aquest afer tant penós. Tots hem fet que aquesta crisis sigui de la magnitud que es veu, que es palpa en les nostres butxaques cada vegada més petites.

Però en comptes de culpar els altres més valdria que parem un moment i ens relaxem i meditem que no tots el factors són externs. Hem d’adonar-nos que hem volgut tenir- ho tot: pis, cotxe, segones cases… I què menys que poder anar a sopar un cop a la setmana, fer esport., i la canalla fen activitats extra-escolars . Anem estressats, nosaltres, els fills, i, fins i tot, la mascota.

NO sabem veure que tot és el mateix. És tant simple com la dita del peix que es mossega la cua. Si tant volem i som capaços d’ hipotecar-nos per vida hem de saber veure que amb el nostre afany de voler esser propietaris hem estat els primers en ocasionar aquesta crisi.

Cal rectificar ( diuen que és de savis). Hem de saber viure el dia a dia, ser tots més humils; guanyarem salut. No creieu que la crisi és un fet total del consumisme?.

Montse Cuadras

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona