Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals

dimarts, 9 de març de 2010

L'ABRAÇADA INTENSA

La cosa més bonica que m'han dit en la meva vida és que tinc un cor infinit. El meu cor s'alimenta d'abraçades intenses.

La fórmula que dóna com resultat aquest tipus d'abraçades és la suma de dos cossos i molt amor. La conseqüència d'aquestes abraçades serà tenir-ho tot en només un instant. Arribar al cel amb la punta dels teus dits. Sentir la plenitut en la seva màxima esplendor. Sentir-te estimada i amb capacitat per a estimar sense por. Sentir que el món es para. Només l'altra persona i tu protagonitzeu el món. Només importa l'altra persona i tu. Tota la resta de coses és secundària. No et falta res i ho tens tot. No existeixen les presses. No existeixen les paraules. Només existeix la fusió de dos cossos i la materialització instantània de l'amor infinit.

Encarni Sánchez

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona