Aquest és el bloc de les dones de Gràcia.El nostre objectiu es obrir un espai d'opinió on totes les dones del barri hi tinguin cabuda tant les de la terra com les nouvingudes.Volem que aquest bloc sigui un punt de trobada on hi hagi intercanvi de tot tipus d'experiències i d'informació: d'actualitat, cultural, domèstica, esportiva, d'oci.. També engegar i donar suport a propostes i projectes veïnals





diumenge, 10 de maig del 2009

UNA EXPOSICIÓ DE PINTURA QUE UNEIX SENTIMENT I COLOR


El passat dijous sis de maig del 2009, al Centre cívic El Carmel, la pintora barcelonina Esperança Pérez Calvo va presentar la seva obra “RENACIMIENTO, HOMENAJE A MIS PADRES”.

L’obra consta de 18 quadres, d’estil expressionista abstracte on el color i el traç és l’element predominant. En totes les pintures, la pintora dòna a llum a tots aquells sentiments que en paraules sería difícil d’expressar.
L’exposició fou presentada per Lluís Flotats, artista i amic, qui remarcà la categoría pictòrica de Pérez Calvo, tant per l’escola rebuda, com per la seva trajectòria personal. Flotats digué de la pintora “es lliura i es deixa portar per la pintura”.
Esperança va resaltar el quadre “Minotauro en su Cárcel”, tot fent una explicació de perquè el va realitzar, mitjançant la dansa. En la dansa expressà el dolor, la lluita, la desesperació a què els sentiments condueixen en un moment de la vida, i que per mitjà de la pintura i el traç del pinzell, va poder alliberar i donar-los forma.
Pérez Calvo digué “El dolor serveix per alguna cosa”.
L’exposicó romandrà oberta fins el proper 29 de maig.
No us la perdeu !!!!! És una pintura fresca, colorista i plena de vida.
Mireia Flos

Video Dones Comunicadores del Coll

Estrena del video del II Congres de les Dones de Barcelona